Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Vincent Bal - Καλλιτέχνης μετατρέπει τυχαίες σκιές αντικειμένων, σε παιχνιδιάρικα σκίτσα γεμάτα φαντασία!


Ο Βέλγος σκηνοθέτης Vincent Bal έχει κάνει τέσσερις ταινίες μεγάλου μήκους, αλλά η επιτυχία ήρθε εντελώς τυχαία, μέσα από μια άλλη αγάπη του το σκίτσο. Χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα, εμπνέεται από τη σκιά τους και συμπληρώνει με την πένα του ευφάνταστα σκίτσα.



Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και ξαφνιάσματα, εμείς πρωταγωνιστές ή απλοί παρατηρητές πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε! Μακάρι να ήταν πάντα οδηγός μας η αισιοδοξία και η μαχητικότητα, τότε σίγουρα θα βρίσκαμε το δρόμο μας και θα πετυχαίναμε τους στόχους μας! 


Όπως λέει και ο ίδιος ο Vincent Bal, αγαπάει τη δουλειά του, αλλά είναι τόσο χρονοβόρα και μερικές φορές απογοητευτική. Ενώ λοιπόν δούλευε ένα σενάριο κάποια στιγμή παρατήρησε πως το φλιτζάνι του έκανε μια ωραία σκιά πάνω στο χαρτί, σκίτσαρε μερικές γραμμές επάνω και εμφανίστηκε ένας ελέφαντας. Το φωτογράφισε και το ανέβασε στο Facebook. Έμεινε έκπληκτος σε πόσο πολύ κόσμο άρεσε. Από τότε δεν έχει σταματήσει να δημιουργεί σκίτσα από σκιές αντικειμένων.


Λατρεύει αυτό που κάνει γιατί του δίνει την ελευθερία να εκφραστεί και με το έμπειρο μάτι του σκηνοθέτη, να φαντάζεται και να δημιουργεί χαρακτήρες με το ταλέντο του και στο σκίτσο! 


Έχει ξεκινήσει  ένα κατάστημα στο Etsy όπου πουλάει εκτυπώσεις και καρτ ποστάλ.













Πηγή: http://mymodernmet.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου