Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Μια λάμπα, διαφορετική από τις άλλες!

Είναι πλεγμένη με βελονάκι, μια παραδοσιακή μέθοδος που αφήνει τη φαντασία να ακολουθήσει κάθε εποχή και να σταθεί με υπερηφάνεια δίπλα σε κάθε μοντέρνα διακόσμηση! 
Είναι ξεπερασμένο πια να θεωρούμε το πλέξιμο δουλειά για τις γιαγιάδες ή τους αργόσχολους! Καιρός να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και να θυμηθούμε πως έχουμε δυο χέρια που κοντεύουν να βγουν στην αχρηστία, ένα μυαλό που χρειάζεται ξεκούραση από την καθημερινότητα και καλπασμό στη χαρά και στη δημιουργία!
και όπως μας λέει η δημιουργός της, εμπνεύστηκε από αυτή τη φωτογραφία που είδε στο Pinterest.
           http//as:boutgoodness.wordpress.com/2011/11/21/how-to-make-unique-lampshade-diy-tutorial/

Έτσι είναι, όλα τα όμορφα πράγματα συμβαίνουν σε μια στιγμή έμπνευσης και αποφασιστικότητας.
Αυτό το κλικ την οδήγησε σε ένα κατάστημα με αμπαζούρ όπου της έδωσαν κάποια παλιά λάμπα που τους ήταν άχρηστη, για να τη μεταμορφώσει σ' αυτό το αριστούργημα!
Η πορεία της δουλειάς απαιτούσε πολύ κόπο και μέσα στο πνεύμα της ανακύκλωσης πάντα, έβγαλε κουβάρια, κλωστές, βελονάκια στην επιφάνεια, πήρε χαρτί και μολύβι και άρχισε να σχεδιάζει το έργο της.
Είναι πλεγμένο σε ελεύθερη φόρμα, δεν ακολουθεί δηλαδή κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο, αλλά μόνο τη φαντασία της, τη δεξιοτεχνία της και την υπομονή της!
Μπορεί κάποιος να θεωρήσει πως είναι κάτι απλό, αλλά δεν είναι, θέλει μεράκι και τέχνη που τελικά όμως σε ανταμείβει με μια λυτρωτική ικανοποίηση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου