Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Ένα πανέμορφο χαλί ή μια ταπισερί που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και διασκεδαστικά! 1ο Μέρος


Είναι πολύ όμορφο, 100% χειροποίητο, είναι φτιαγμένο από διαφορετικά νήματα, σπάγγους σχοινιά, πομ πομ, φούντες και ό,τι άλλο υλικό μπορείτε να φανταστείτε για να έχετε ένα δικό σας αποκλειστικό και ανεπανάληπτο σχέδιο. Μπορείτε να το φτιάξετε σε όποιο μέγεθος θέλετε, να το χαρείτε σαν χαλί σε ένα ιδιαίτερο χώρο ή να το κρεμάσετε στον τοίχο σαν μια σπουδαία ταπισερί εμπνευσμένη και κατασκευασμένη από εσάς!



Πολλά στρογγυλά κομμάτια ενωμένα μεταξύ τους, που μπορούν να αποκοπούν και να αποτελέσουν ξεχωριστές δημιουργίες για όποια χρήση επιλέξουμε.


Εκτός από τα υπέροχα χρώματα, αυτό που του δίνει ξεχωριστή ομορφιά, είναι το σχήμα του που εξαρτάται πάντα από την ανομοιογένεια των υλικών με αποτέλεσμα να γίνεται άλλοτε στρογγυλό, άλλοτε οβάλ, τετράγωνο, ρομβοειδές, κάπως ερασιτεχνικό και ελεύθερο, με τη φαντασία και την ομορφιά που συναντάμε μόνο στις παιδικές ζωγραφιές!



Εδώ https://polignoro.blogspot.com/2016/11/2.html#more θα βρείτε όλες τις οδηγίες για την κατασκευή, σε εσάς μένει η εύρεση των υλικών, η φαντασία σας και ο πολύτιμος χρόνος σας, που θα είναι όμως πολύ εποικοδομητικός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου