Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Μπαλαρίνες από φυσικά υλικά! - Ballerinas made of natural materials!

 


Χαριτωμένες πρωτότυπες μπαλαρίνες, πολύ όμορφες φιγούρες φτιαγμένες με πολλή φαντασία από  ανθρώπους που σέβονται τη φύση και ανακυκλώνουν με τέχνη τα πλούσια υλικά της.
Συλλέγονται από ανθρώπους με γούστο, για να δώσουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο χώρο τους, να φέρουν τα ζεστά χρώματα του φθινοπώρου μέσα στο σπίτι, μέσα στις καρδιές τους.


Πάντα αναρωτιέμαι πώς μπορώ να αξιοποιήσω τα φθινοπωρινά φύλλα με τα πανέμορφα χρώματα και πάντα καταλήγω να λυπάμαι που τα σωρεύω απλά για κόμποστ ή έστω ελάχιστα, για κάποια χειροτεχνία. Αυτές οι φιγούρες πραγματικά εμπνέουν είτε πρόκειται για μπαλαρίνες είτε για νεραϊδούλες, βγαλμένες από παραμύθι. 


Αφού σχεδιάσουμε το ανάλογο σκίτσο επάνω σε χαρτόνι ή κόντρα πλακέ, στη συνέχεια το κόβουμε προσεκτικά, το βάφουμε και το στολίζουμε με τους θησαυρούς της φύσης. Φανταστείτε τη χαρά ενός μικρού παιδιού, όταν του χαρίσετε μια τέτοια πρωτότυπη φιγούρα. Θα είναι και ένα απλό, αλλά σημαντικό μάθημα σεβασμού στη φύση και μια υπέροχη εισαγωγή στη δημιουργική απασχόληση.






Σας παραθέτω ένα λινκ με φιγούρες που μπορείτε να εκτυπώσετε και να κόψετε, για να έχετε τις δικές πανέμορφες δημιουργίες. HERE



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου