Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Διακόσμηση Τοίχων με πολύ Εύκολο και Οικονομικό Τρόπο

Σήμερα θα σας δείξουμε ένα τρόπο να διακοσμήσετε ένα ελεύθερο τοίχο στο σπίτι σας. Μπορεί να έχετε ένα τοίχο χωρίς διακόσμηση, για διάφορους λόγους ίσως δεν έχετε βρει τον κατάλληλο πίνακα ή απλά δεν μπορείτε να διαθέσετε χρήματα με αποτέλεσμα να παραμένει άδειος και άχαρος. Μπορεί αυτή η ιδέα να σας βοηθήσει. Είναι μια κινητή σύνθεση από ελέφαντες, που χαρίζει στο χώρο ζωντάνια και μια ανεπαίσθητη Αφρικάνικη ατμόσφαιρα. Στο τέλος αυτής της δημοσίευσης συμπεριλαμβάνουμε τα πρότυπα αυτών των ελεφάντων και άλλα διαφορετικά σχέδια.

Για αυτή την κατασκευή χρησιμοποιούμε χαρτόνι. Σχεδιάζουμε τη σιλουέτα του ελέφαντα σε ένα χαρτί για να το χρησιμοποιήσουμε σαν χνάρι.  Αντιγράφουμε στο χαρτόνι και κόβουμε, χρησιμοποιούμε 16 ελέφαντες.

Στη συνέχεια ζωγραφίζουμε με διαφορετικά μοτίβα και χρώματα. Μπορούμε να παίξουμε με τη φαντασία μας και να δημιουργήσουμε πολλά σχέδια.

Για να τα κρεμάσουμε βρίσκουμε ένα ξερό κλαδί και το βάφουμε με ακρυλικά. Εάν χρησιμοποιήσουμε ένα ανοιχτόχρωμο χρώμα, θα ήταν καλύτερα να το περάσουμε ένα χρώμα αστάρι ώστε το χρώμα να κολλάει καλύτερα.
Ενώνουμε  τους ελέφαντες κολλώντας στην πίσω μεριά  ένα σπάγγο, υπολογίζοντας  την απόσταση με το μάτι ή με κάποιο μέτρημα.  Προσέχουμε να εναλλάσσονται οι φιγούρες, η μία να κοιτάζει προς τα δεξιά και η επόμενη αριστερά. Μια άλλη επιλογή για να προσαρμόσουμε τους ελέφαντες στο σπάγγο, είναι να κόψουμε δύο φορές τις φιγούρες και να τις κολλήσουμε με το σπάγγο στο κέντρο ανάμεσα στις δύο φιγούρες.
Φτιάχνουμε 4 σειρές από ελέφαντες και μένει να τις στερεώσουμε  δένοντας τες καλά στο κλαδί σε ίσες αποστάσεις.  Τέλος, δένουμε ένα κομμάτι σπάγγο στα άκρα του κλαδιού και  βρίσκοντας το κέντρο του   το κρεμάμε.

Αυτές οι κινητές κατασκευές μπορούν να κρεμαστούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού και μπορούμε να  συνδυάσουμε  διάφορες φιγούρες. Η έμπνευσή μας προέρχεται από τις παρακάτω φωτογραφίες εδώ και εδώ .

Λήψη προτύπων εδώ:



Καλή επιτυχία!

Πηγή: Blog Vintagellous

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου