Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Παγωτό Γιαούρτι + Οδηγίες Βίντεο



Το πιο απλό και υγιεινό παγωτό! Χωρίς συντηρητικά, νόστιμο και αφράτο και κυρίως χωρίς κόπο!
Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου και φτιάχνεται σε παγωτομηχανή ή σε μεταλλικό σκεύος.

Χρόνος προετοιμασίας: 5'
Βάρος: 700 γρ

Υλικά:
550 γρ. γιαούρτι σακούλας
150 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. ζάχαρη άχνη
ξύσμα από 1 λεμόνι

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, την κρέμα, τη ζάχαρη και το λεμόνι. Το τοποθετούμε στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της. Εάν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το τοποθετούμε σε ένα μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα για 6 φορές.

1 σχόλιο: