Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου και φτιάχνεται σε παγωτομηχανή ή σε μεταλλικό σκεύος.
Χρόνος προετοιμασίας: 5'
Βάρος: 700 γρ
Υλικά:
550 γρ. γιαούρτι σακούλας
150 γρ. κρέμα γάλακτος
150 γρ. ζάχαρη άχνη
ξύσμα από 1 λεμόνι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, την κρέμα, τη ζάχαρη και το λεμόνι. Το τοποθετούμε στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες χρήσης της. Εάν δεν διαθέτουμε παγωτομηχανή, το τοποθετούμε σε ένα μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα για 6 φορές.
Καλημέρα. Όταν λέτε "χτυπάμε ανά μισή ώρα" τι εννοείτε;
ΑπάντησηΔιαγραφή